waist trainer review

Sophie woont samen met John en hun twee kleine kinderen in een mooi nieuw huis achter de Amsterdamse Ringvaart. Ze is regelmatig te vinden in SportCity aan de Wibautstraat. Sophie schrijft voor ons over haar ervaringen met de Ann Chery Waist Trainer.

Ik liep al een tijdje met het idee te spelen om aan waisttraining te beginnen, dus ik had er eindelijk maar eens eentje besteld. Een originele Colombiaanse uiteraard, zoals de Kardashians ook allemaal hebben. Het stijlvolle pakketje arriveerde met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Het was een chique afgewerkt latex modelletje. Ik ging hem meteen passen. Na een kwartier was het me nog niet gelukt alle haakjes dicht te doen.

Had ik wel de goede maat? Het zweet brak me uit! Toch maar even de gebruiksaanwijzing gepakt, en met een kopje thee erbij rustig doorgelezen. Gelukkig stond er duidelijk bij hoe je moest testen of je de juiste maat had. Alleen het bovenste en onderste haakje dicht doen. De rest gewoon openlaten en even op je hurken zakken. Als je het dan bij je heupen in je vlees voelt snijden, zit hij te strak. Dat was bij mij niet het geval. Ik had dus gelukkig de goede maat besteld. Bleef nog een klein probleempje over: de waisttrainer aankrijgen!

waist trainer reviewwaisttrainer-review-v
De haakjes boven en beneden zaten al, nu alleen mijn buik er nog inkrijgen. Voor de spiegel lukte het eindelijk. Ik zag dat ik een paar haakjes scheef dicht had gedaan. Natuurlijk sprongen de bovenste haakjes weer open toen ik dit corrigeerde! Enfin, na nog een kwartier had ik de waisttrainer eindelijk dicht. Hij zat goed, en het voelde ook meteen goed. Hij zat strak, maar zeker niet te strak. En natuurlijk moet een waist trainer strak zitten, want zo boek je de beste resultaten. Behalve dat mijn silhouet meteen een stuk slanker was, stond en zat ik ook veel rechterop. De eerste dag hield ik de waist trainer gewoon aan in huis, terwijl ik wat opruimde en stofzuigde. Hij was prima elastisch en bewoog soepel mee met mijn bewegingen. De tweede dag ging ik ermee naar de winkel, en de derde dag besloot ik dat ik ermee naar de sportschool kon. Nog een voordeel van zo’n classy gadget: hij mag gezien worden! Ik voelde me sexy, elegant en sportief tegelijkertijd. Tijdens het spinnen voelde ik mijn buik gloeien. Zou dan eindelijk het vet er op de goede plekken afgaan? Er gebeurt absoluut iets, dus ik ga hier nog zeker een paar tijdje mee door.

UPDATE: na 3 weken kon ik de haakjes al een rij verder zetten! Wordt vervolgd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *